transport

Timp de 4 ani de zile, nu s-a luat nicio măsură împotriva șoferilor incompetenți !

  • 18.09.2013 
Ora 15:50, după lipsa unui autobuz, au venit două deodată. Cel din spate, mai hoț, l-a depăsit pe primul și a fugit înainte fără călători. O femeie a sunat la dispecer, să reclame incidentul.
L-a urechit cineva pe șoferul vinovat, sau a fost o cursă ilegală ?


La ora 4:30 nu este autobuz. Trebuie să mergem pe jos, la serviciu. Seara la ora 22:00 cănd ieșim de la serviciu, autobuzul nu mai circulă. Să trăiască mafia !
  •  26.08.2013
Ora 22:30, Autogara Bacău, capăt de linie pentru cursa Trebeș - Bacău. Șoferul trece de persoana din stație, oprește în dreptul stâlpului cu plăcuța indicatoare. Când posibilul pasager se duce spre ușă, să urce în microbuzul firmei KAM SRL, șoferul fuge grăbit. Cel mai șmecher șofer: nu are nevoie de cei 2,50 lei, contravaloarea biletului. La câte curse a realizat în ziua respectivă, fără bilete date, dar cu banii încasați, nu-i mai trebuiau încă 2, 50 lei. Posibilul călător a plecat pe jos spre Mărgineni, prin ploaie și vânt. O oră de chin, care putea fi evitată, dacă șoferul și-ar fi făcut treaba pentru care este plătit. În plus, a așteptat și mașina în stație, 20 minute.
Domnule Cojan, să-i ridicați o statuie, bravului șofer !


Muncitorii fac naveta cu mașini de ocazie. Autobuzele circulă doar la ore de vârf iar sâmbăta și duminica o singură cursă. La maxi-taxi, pentru o stație trebuie să scoți 2 lei și 50 de bani.
De unde 5 lei în fiecare zi, dus - întors ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu